Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/finnirs.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5033
Om Finn | Finn Irs

OM FINN

Finn Irs er singer-songwriter i ordets oprindelige forstand. Siden han som 14 årig fik sin første guitar i hånden, har han skrevet og sunget sine sange. Sange om dig og mig, livet og kærligheden, uretfærdigheden og universet. Intet for stort, intet for småt. I en tid hvor de fleste har lidt for travlt, har Finn ro på bagsmækken, tid til refleksion og noget på hjerte. Hans sange er fulde af fortællinger om det liv, vi alle sammen lever på godt og ondt.

Han udgiver nu stille og roligt ny musik fra det store katalog af sange, som han igennem årene har skrevet. Sangene er stemningsfulde, melodiske, fængende og trækker tydelige spor tilbage til navne fra 70’erne som Paul Simon, Bob Dylan og The Beatles.

Mange husker stadig, hvordan Finn sammen med Rie i X-Factor i 2015 indtog sendefladen på DR og helt uden hokuspokus satte musikken i centrum og fortolkede kunstnere som Low og Neil Young.

BOOKING - Send mail til finnirs@gmail.dk

HØR MUSIKKEN